A partir de l’afectació de l’àmbit cultural, i el creixement exponencial de la generació de residus durant la crisi de la Covid-19, decidim treballar conjuntament amb el Museu de la Vida Rural creant el projecte Leftovers, un confinament creatiu per tal de reflexionar i crear debat entorn aquests temes.

La Mireia Domènech, la Silvia Yruela i la Núria Vila, són tres dissenyadores interessades per la creació sostenible. El seu nexe és l’entusiasme i la creativitat, i una necessitat de comunicar la seva inquietud pel medi ambient i l’ètica, juntament amb les ganes d’experimentar i investigar nous materials, sense por d’esborrar el límit entre les diferents disciplines.

Mireia Domènech

Directora d’art, dissenyadora, comissària i content manager especialitzada en exposicions. Cofundadora de Misterio Studio, treballa en els àmbits del disseny, estratègia, i comunicació per impulsar museus i projectes culturals des de la innovació i la creativitat.

@mireiadomenech
https://misterio.studio/

Núria Vila

Dissenyadora gràfica i directora d’art. Dissenya amb un compromís amb el medi ambient, amb la voluntat d’aplicar el sentit comú en cada projecte i treballant d’una forma més sostenible i ètica. Aposta pel treball manual, l’experimentació i col·laboració interdisciplinària.

@nu_vila
https://nuriavila.net/

Silvia Yruela / Sylvia

Dissenyadora gràfica i artista visual. Entusiasta inesgotable, la seva curiositat la manté en constant formació i aprenentatge. Aposta pel disseny amable i honest, alineat amb els seus valors, i intenta aplicar solucions a mida pels seus projectes.

@s_y_l_v_i_a
www.silviayruela.com

Marina Roca

La fotògrafa que acompanya en tot moment el projecte Leftovers amb l’enregistrament fotogràfic i audiovisual. Una figura imprescindible per tal que el projecte sigui documentat en tot el seu procés. Treballa com a freelance principalment en el gènere del retrat i cobrint esdeveniments.

@roca.marina

Museu de la Vida Rural

El museu de la Fundació Carulla va ser inaugurat l’any 1988 i avui és un centre cultural que preserva, genera i comparteix coneixement alhora que promou el debat i la reflexió sobre la transformació social sostenible des del món rural. Aposten per la cultura i la sostenibilitat, inspiren curiositat i mirades crítiques i treballen pel compromís i la participació social.

https://museuvidarural.cat/