Ingredients:
- 1 tassa de farina d’espelta integral (o la que tinguis)
- 2 plàtans madurs
- ½ tassa de llet vegetal (la que trobis) o de vaca i si cal, posa 1 tassa de llet
- 2 cullerades de cacau en pols
- 1 cullerada de canyella en pols
- 2 cullerades d’oli d’oliva o de coco
- Una mica de sal
En un bol, afegeix els plàtans pelats i aixafats amb una forquilla, l’oli de coco, la cullerada de canyella en pols, la sal i barreja tot bé.
Comença a incorporar la farina de mica en mica, barrejant amb la llet. Una mica de farina, una mica de llet. Si ho veus necessari, afegeix l’altra ½ tassa de llet.
Escalfa una paella antiadherent i un cop calenta, unta la paella amb una cullerada d’oli.
Posa una mica de massa a la paella i cuina d’una banda i per l’altre.
Es pot servir amb mel, amb formatge, amb fruita fresca, amb pol·len, amb nous, etc.