Remenat d’ou i bolets

Ingredients:

  • ½ kg de mix de bolets de temporada
  • 3 dents d’alls
  • 2-3 ous de pagès eco
  • Algunes fulles de coriandre fresques
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre recentment mòlt

Talla la part inferior de la tija dels bolets. Per a netejar els bolets (depèn una mica de la mena de bolets que utilitzareu, però el més important és no submergir-los en aigua) agafa un drap net i mulla’l bé i amb això neteja el bolet. Si el bolet porta molta terra, la pots netejar sota un rajolí d’aigua. Un cop nets, talla a tires.

Escalfa una paella i afegeix unes 5 cullerades d’oli d’oliva i posa els alls (amb pell) prèviament xafats amb la mà, deixant-los cuinar uns 2 minuts perquè deixin la seva aroma, acte segon, afegim els bolets.

Cuina a foc mitjà, barrejant de tant en tant, fins que notis que els bolets hagin perdut l’aigua i s’hagin estovat. Afegim sal i pebre negre recentment mòlt i barregem fins que notis que estan cuits.

Trenca els 2 o 3 ous en la paella i barreja’ls amb els bolets, deixa cuinar 1 min (si no us agrada que quedi l’ou una mica cru), afegeix el coriandre, una mica més d’oli i serveix.